Produk
Waca liyane

Teknologi HOTUS diwiwiti saka ide kanthi proyeksi& komputer kabeh-ing-siji, sawise luwih saka sangang taun pembangunan, wis sugih adat sugih projector produk line.

Ing sawetoro wektu, ana garis turunan produk sing gegandhengan, sistem pandhuan audio nirkabel sing kompatibel karo lelungan bisnis lan pendidikan.

Cara sing bener kanggo mbukak sistem pemandu wisata nirkabel
Ngomong babagan sistem mikropon nirkabel, aku kudu ngomong babagan sistem pemandu wisata nirkabel. Sawise kabeh, sing paling akeh nggunakake sistem pemandu wisata ing urip kita yaiku pemandu wisata. Ing dina, setengah saka wektu padha nglampahi karo sistem tour guide.
TWS earbuds Bluetooth 5.0 musik stereo kuping nirkabel latensi kurang karo mikropon kanggo olahraga mlaku
Earbud TWS yaiku Bluetooth 5.0, kanthi latensi sing luwih murah lan tahan banyu IPX5. Earphone loro kasebut bisa digunakake kanthi mandiri, kanthi desain ergonomis sing pas karo kuping lan luwih nyaman kanggo nyandhang. Iki nganggo antarmuka Tipe-C universal, sing umum karo garis pangisi daya ponsel.
Pandhuan nirkabel Rich Age dilengkapi kothak pangisian daya 60-slot
Kita dilengkapi kasus pangisi daya kanggo pandhuan nirkabel. Kasus kasebut minangka koper ruang kanthi pigura paduan aluminium, kanthi roda universal papat, sing bisa didorong lan ditarik kanthi bebas. Tegangan input opsional saka 110V nganti 240V, sing bisa dicocogake karo voltase negara lan wilayah sing beda-beda. Plug sambungan bisa dipilih miturut negara lan wilayah sing beda-beda (peraturan Eropa, peraturan Amerika, peraturan Australia, lsp.).
Fokus ing R&D lan manufaktur sistem panuntun audio nirkabel
Sistem panuntun audio nirkabel minangka jinis interpretasi peralatan khusus. Bisa nyambungake papan sing apik lan barang pameran kanthi apik, nggawe papan sing apik lan wilayah pameran luwih jelas, lan para pamirsa ngrungokake, ngerteni kawruh lan ngerteni konotasi budaya.
Layanan Kita

We are karo electronics lan optik hardware lan tim engineering lunak, lan karo tim desain Red Dot Award, uga karo sistem pengawasan kualitas strictly kanggo mesthekake kualitas produk.


Kita minangka produsen kanthi kemampuan nggabungake OEM / ODM R&D, Manufaktur, transportasi, nggunakake guide lan nginstall guide lan layanan sawise-sale lengkap sakaProyektor Smart, Sistem Komunikasi Nirkabel, produk Kacamata Cerdas kanggo para pelanggan.

Kasus
Waca liyane

Teknologi Hotus duwe R&D lan kemampuan manufaktur produk kayata Custom Smart Projector, Wireless Communication System, Smart Glasses. kanthi pengalaman ekstensif ing komersial, hotel, sekolah, pusat blanja, omah, kantor lan akeh proyek liyane.

Teknologi Hotus bisa nggawe proyeksi pendidikan bisnis kelas siji lan solusi audio nirkabel miturut karakteristik proyek sampeyan.

Sistem pemandu wisata Rich Age disenengi para pelanggan ing macem-macem industri ing saindenging jagad
Sistem pemandu wisata Rich Age fokus ing ngrancang, ngembangake lan nggawe komentator pandhuan audio nirkabel lan solusi komunikasi kanggo pariwisata, acara utama, layanan konferensi lan kegiatan agama.Minangka eksportir komentator pandhuan audio nirkabel sing kondhang, manufaktur adhedhasar solusi" wis dikonfirmasi dadi prinsip utama praktik perusahaan kita.Lan isih dadi tenaga pendorong utama perusahaan ing kegiatan bisnis, mesthekake manawa perusahaan kita tansah dadi pimpinan inovasi.
Peralatan pandhuan audio nirkabel Rich Age sing cocog kanggo museum
Nggunakake piranti panuntun audio nirkabel ing museum kanggo ngenalake sejarahbudaya koleksi museum kanthi swara sing cetha tinimbang introduksi buku bisa nambah pengalaman wisata.Nganggo pita frekuensi universal global 2.4G;teknologi manajemen frekuensi unik;Nduweni karakteristik anti-gangguan, daya penetrating kuwat, kualitas swara cetha etc.;Ndhukung jumlah pengunjung sing ora winates kanggo ngrungokake bebarengan.
Sistem Pandhuan Audio Nirkabel Kanggo Panuntun Tur Wisata, Konferensi lan Resepsi
Sistem pemandu wisata audio nirkabel RichAge minangka piranti sing cocog kanggo nampa klompok gedhe, klompok turis, lan ngunjungi pabrik.Saben sistem pemandu wisata audio bisa digunakake kanthi mandiri lan ora ngganggu saben liyane. 10-slot gawan tas set kita ing sale, dirancang khusus kanggo seminar, bisnis lan lelungan budaya.Fitur Sistem Pemandu Tur Nirkabel:1. Panjelasan swara gawean lan panjelasan swara sing wis direkam;2. Siji titik panjelasan bisa diucapake dening 2 wong bebarengan;3. Saluran opsional, mesin setelan panuntun audio nirkabel;4. Wektu kerja sing dawa, 20 jam kerja terus-terusan, 2 jam wektu ngisi daya.
Aplikasi Multi-Scene Proyeksi Cilik (Rapat Departemen, Pelatihan)
Ruang rapat cilik Aplikasi presentasi PPT Word Excel kanggo latihan lan rapat.Ora perlu nggunakake kabel sambungan ekstra antarane proyektor lan komputer.Iku kombinasi komputer lan proyektor, mung siji langkah bisa digambarake.Sembarang layar proyeksi utawa tembok putih bisa digambarake.
Babagan awake dhewe

HOTUS Technology (Shenzhen) Co., Ltd.

Teknologi HOTUS diadegaké ing Shenzhen, China ing 2015,lan wis setya karo platform prosesor Intel, dilengkapi sistem operasi Windows 10. Tiga produk utama kami adalah Smart Projector, Wireless Communication System, Smart Glasses.


HOTUS kanthi efektif nggabungake komputer lan proyeksi dadi siji, Produsen Proyektor Smart terintegrasi dhuwur. Gawe proyektor luwih pinter, luwih cilik lan luwih efisien! 


Kita begja bisa ngumpulake klompok insinyur profesional kanthi pengalaman industri ing struktur, hardware, piranti lunak, lan sapiturute, duwe meh 20 paten teknologi nasional, luwih saka 40 Hak Cipta Piranti Lunak.


Hubungi Kita

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

Kirimake priksaan sampeyan