Proyektor Smart

Proyektor mini cerdas kita kanthi proyektor DLP cerdas resolusi HD lengkap 1080P lan 4K,


Proyeksi layar 10-200 inci, Pra-instalsistem Windows utawasistem Android sing kompatibel karo macem-macem format audio lan video, nggunakake Intel utawa Prosesor MSD


Teknologi HOTUS kanthi efektif nggabungake komputer lan proyeksi dadi siji, produsen peralatan proyeksi terintegrasi kanthi dhuwur. Gawe proyektor luwih pinter, luwih cilik lan luwih efisien! Temokake informasi luwih lengkap babagan produk proyektor mini cerdas ing kene!


Intro to Best Business, Education&Kulawarga Kanggo Pabrik Proyektor Teknologi HOTUS
Intro to Best Business, Education&Kulawarga Kanggo Pabrik Proyektor Teknologi HOTUS
2023 ing endi golek Proyektor, Bisnis, Pendidikan, Pabrikan kulawarga sing paling apik? Ing video iki, aku bakal nuduhake sampeyan taun 2023 ing endi bisa nemokake Proyektor, Bisnis, Pendidikan, Produsen Kulawarga sing paling apik? Iku penting kanggo saben ngerti carane 2023 ngendi kanggo golek paling Proyektor, Bisnis, Pendidikan, Produsèn kulawarga?. Seneng lan langganan video iki! Pengin luwih akeh? Priksa https://www.richagee.com Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd. minangka pabrikan khusus kanggo platform arsitektur Intel lan ARM, sistem operasi Windows, lan antarmuka interaktif Android, piranti lunak lan hardware terintegrasi, sistem optik lan listrik R&D, manufaktur lan sade; fokus ing bidang pendidikan interaktif, pelatihan, bisnis pribadi, kantor, hotel, bioskop pribadi, audio lan video. Saiki fokus ing proyeksi produk komputer Integrasi. Produk kita nggabungake piranti lunak aplikasi Hotus, papan tulis elektronik, susunan mikrofon digital 360°, sistem kamera panorama 360°, sistem optik proyeksi sing apik, sistem pembuangan panas terpadu sing efisien lan bisu, chip pangolahan Intel lan sistem operasi Microsoft. Ing aplikasi pendidikan, nggunakake peralatan produk lan piranti lunak interaktif, digabungake karo aplikasi pamulangan ing situs, kita bisa entuk pengalaman pendhidhikan interaktif sing luwih apik lan ningkatake kualitas lan efisiensi pamulangan. Apa wong sing sinau sinau ing omah utawa ing papan, luwih becik mlebu status sinau luwih cepet, sauntara bisa ngawasi kualitas pamulangan sawayah-wayah. Ing produk bisnis pribadi, trep kanggo nampilake informasi lan konten kanthi lengkap menyang pelanggan ing perjalanan bisnis utawa ing papan sauntara. Bab sing kudu dirampungake kanthi telung langkah sing disederhanakake dadi siji langkah kanggo nambah efisiensi lan nambah pengalaman pangguna. Email:tiger.wang@richitek.com FOLLOW AKU: Priksa situs webku: https://www.richagee.com Twitter: https://twitter.com/RichCentury Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCP8_1bmGNTsOm0j4Lmug6ow Instagram: https://www.instagram.com/hotus_projector/ 2023 ing endi golek Proyektor, Bisnis, Pendidikan, Pabrikan kulawarga sing paling apik? hubungi kita langsung yen sampeyan kasengsem ing. #golek#Proyektor#Terbaik#Bisnis#Pendidikan#Keluarga#Produsen?#KAYA#UMUR#KAYA#RichiTek#Rao#RichiTekRao#brothersinbusiness#blackownedbusiness#bestbusinessideasinpakistan#BestBusinessofshuttering#2021businessideas#business casualoutsmall
HT2500 Ultra Short Throw Laser TV
HT2500 Ultra Short Throw Laser TV
Proyektor laser ultra-short throw HT2500 kanthi sumber cahya laser dual abang lan biru. Abang lan biru sing katon ing layar proyeksi yaiku 3000 warna ing proyektor laser HOTUS. Spektrum alam digunakake kanggo mulihake warna sing luwih alami.
Produsen proyektor kantor bisnis Mobile B5 profesional
Produsen proyektor kantor bisnis Mobile B5 profesional
Kombinasi komputer lan proyektor, bobot sing luwih entheng lan ukuran sing luwih cilik, minangka portabel minangka buku, kompak lan portabel, nyadari extension liyane saka pakaryan lan teknologi.
Paling laris Tutul Interaktif DLP Proyektor HT1500 | Teknologi HOTUS
Paling laris Tutul Interaktif DLP Proyektor HT1500 | Teknologi HOTUS
Proyektor DLP Interaktif HOTUS Tutul HT1500 portabel, gampang digunakake, efisien, ngidini sampeyan nuduhake ide ing endi wae, lan duwe proyektor lensa pengganti mesin optik DLP sistem Windows profesional.
Proyektor cerdas portabel Windows sistem fokus otomatis koreksi keystone
Proyektor cerdas portabel Windows sistem fokus otomatis koreksi keystone
Proyektor pinter portabel Hotus milih sistem Windows ing pilihan sistem, sing ndadekake kantor luwih kuat lan operasi lan nggunakake luwih lancar. Padhange tekan 350 ANSI lumens, njamin padhange cukup kanggo ndeleng. Lan wis dibangun ing 10000 mAh baterei lithium, kang bisa digunakake nalika perusahaan nganakake rapat-rapat singkat tanpa nyambungake menyang sumber daya, tanpa diwatesi dening kabel.
Proyektor kantor portabel H2: apa sing sampeyan kudu ngerti ing 2021
Proyektor kantor portabel H2: apa sing sampeyan kudu ngerti ing 2021
Proyektor kantor portabel H2 cocok banget kanggo presentasi rapat kantorBadan non-layar lan kompak saka H2 ngatasi masalah nggawa komputer nalika lelungan bisnis
High Quality Hotus Windows 10 sistem portabel DLP proyektor H2 supplier
High Quality Hotus Windows 10 sistem portabel DLP proyektor H2 supplier
Awak kompak saka proyektor DLP portabel Hotus ngemot komputer, proyektor lan audio. Antarmuka sing digunakake saben dina dikonsentrasi ing mburi proyektor. Proyektor DLP portabel nggunakake sumber cahya LED, lan lensa sing dilapisi transmitansi cahya sing dhuwur nduweni transmisi cahya sing luwih dhuwur, sing bisa nyuda mundhut padhange kanthi apik.Teknologi HOTUS High Quality Hotus Windows 10 sistem portabel DLP proyektor H2 supplier Grosir - Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd., Kita tundhuk karo semangat pakaryan, lan tansah sijine kualitas produk, pengalaman pangguna, lan layanan pelanggan ing posisi pisanan.
Produsen proyektor laser 4K cerdas China HT2500 kanggo teater ngarep
Produsen proyektor laser 4K cerdas China HT2500 kanggo teater ngarep
Apa pengalaman nonton layar gedhe 100 inci ing omah? Dina iki aku bakal ngenalake sampeyan proyektor laser 4K. Layar raksasa 100 inch ndadekke rasa seneng visual pokok, sumber cahya laser dual-werna ndadekake gambar luwih urip lan warni, lan boros panas Cairan-digawe adhem nyuda gangguan nalika nonton film.Teknologi HOTUS China China Hotus HT2500 produsen proyektor laser 4K cerdas - Teknologi HOTUS,Tim layanan purna jual profesional lan kabijakan sawise adol lengkap.
Proyektor Home Theater HT2500
Proyektor Home Theater HT2500
Dekoding 4K+ALDP3.0+HDR10:4K+HDR nyedhiyakake rincian gambar sing luwih cetha. Gambar sing luwih dinamis lan luwih cetha, luwih cedhak karo nyata.Warna Ultra High Gamut:NSTC>133% = DP3-CI 100% Pengalaman Tingkat Bioskop, 1000000: 1 Kontras dinamis, kompensasi 830w yuta piksel.Teknologi proyeksi laser:Biru sing katon ing proyeksi yaiku teknologi laser full-werna kanthi 3000 warna ing TV laser HOTUS UST. Gamut werna kalebu BT.709r205%.Padhange dhuwur 3000ANSI Lumen: Seneng pengalaman sinematik saka comfort saka ngarep dhewe.HOTUS Technology Grosir HT2500 Home theater Projector withgoodprice-HOTUS Technology,Dukungan pesenan khusus kanggo pelanggan.
HT1500 Multi-layar proyektor interaktif
HT1500 Multi-layar proyektor interaktif
Proyeksi komputer tutul driji interaktif kabeh-ing-siji HT1500 digunakake akeh ing sistem pendidikan lan pelatihanSistem Microsoft Store asli kanthi piranti lunak sing sugih, kanthi sampurna ndhukung piranti lunak PPT Word Excel.2000 ANSI Lumen: Dhuwur padhange 1080P full HD, nikmati pemandangan sing apik banget.Layar raksasa: 50-200 inci sing bisa diatur kanthi bebas 50-200 inci pengalaman sing bisa diatur kanthi bebas.Kamera HD 360°: Pengalaman nulis sing akurat lan ndhukung akeh wong sing nulis ing wektu sing padha.Labeling cerdas: Nulis nganggo driji, mbusak nganggo lontar, nggawe anotasi luwih diowahi lan trep.HOTUS Technology Professional HT1500 Produsen proyektor interaktif multi-layar, Tim layanan purna jual profesional lan kabijakan sawise adol lengkap.
China Interactive Smart DLP Projector HT1500 Supplier Kanggo Pendidikan
China Interactive Smart DLP Projector HT1500 Supplier Kanggo Pendidikan
Proyektor interaktif multi-adegan HT1500 iki dirancang khusus kanggo rapat kelas. Fungsi papan putih elektronik bisa langsung nulis ing layar, nulis nganggo driji, lan mbusak nganggo telapak tangan. Kamera puteran 360° sing dibangun lan mikropon array digital bisa langsung ngrekam isi kelas lan rapat.Teknologi HOTUS China Pemasok proyektor DLP cerdas interaktif, Kita tundhuk karo semangat ketrampilan, lan mesthi menehi kualitas produk, pengalaman pangguna, lan layanan pelanggan ing posisi pertama.
B5 Windows 10 Portable DLP Projection Computer
B5 Windows 10 Portable DLP Projection Computer
B5 Windows 10 Portable DLP Projection ComputerProyeksi Layar Gedhe 10-180" bisa diatur kanthi bebas. Teknologi DLP TI, 27 teknologi peningkatan kualitas Gambar IntelliBright, kontras dinamis 50001, nggawa pengalaman nonton sing luwih apik.Komputer ModeB5 id dirancang minangka wangun buku, digabungake karo tekstur logam dhuwur-bahan, iku intelektual, olahan lan modis.Sistem Operasi Windows 10 Asli Komputer, Komputer lan Proyektor tanpa layar 2 in 1.Mobile Power BankBuilt-in 12000Mah Li-baterei, ngisi daya ponsel lan Pad.Teknologi HOTUS China B5 Windows 10 Produsen Komputer Proyeksi DLP Portabel-Teknologi HOTUS, Kanthi R sing berpengalaman lan inovatif&Tim D.

Kirimake priksaan sampeyan