Kacamata pinter

Kabeh lensa kita ora preduli lensa polarisasi utawa lensa anti-biru cahya duwe dhasarpangayoman UV400. 


Kacamata pinter Hotus Digunakake kanggo nyopir mobil safety, proteksi mripat, aktivitas ruangan lan nikmati wektu luang * Kacamata pinter Desain headphone kuping mbukak kanthi efek swara sing apik. Ora bisa dirungokake utawa ngganggu pepadhamu's aktivitas ing kadohan normal. 


Kacamata pintertangan gratis kanggo njawab lan nolak telpon, ngakses Siri, pandhu arah Google Map, muter musik etc. Trep& anti banyu, 2 jam ngisi daya, 5 jam live stream music.


China Smart Audio Sunglasses produsen-HOTUS Technology
China Smart Audio Sunglasses produsen-HOTUS Technology
【Open Ear Bluetooth Speaker】Kacamata ireng sing cerdas dirancang nganggo speaker kuping sing mbukak, sing ngidini sampeyan ngrungokake musik, nelpon tanpa ngalangi swara liyane ing sekitar sampeyan.Iku luwih aman kanggo nggunakake nalika sampeyan nyopir, cycling, mlaku utawa mlaku-mlaku ing dalan dibandhingake ing kuping utawa liwat kuping speaker, Micro-USB daya.Teknologi HOTUS Produsen Kacamata Audio Cerdas China-Teknologi HOTUS, Kanthi pengalaman lan inovatif R&Tim D.
Kacamata Bluetooth Smart Wireless
Kacamata Bluetooth Smart Wireless
【Telpon, musik, pandhu arah】Kontrol swara AI terintegrasi menehi akses menyang navigasi, telpon, musik, lsp tanpa kudu narik telpon.【Makarya terus nganti nem jam】 Tansah ngrungokake lagu favorit kanthi puter maneh musik 6 jam kanthi kebak.【Kacamata kacamata anti banyu IPX4】 Desain kacamata hitam bluetooth 5.0 nirkabel, nyedhiyakake efek anti banyu sing bisa gampang nolak kringet lan udan.Teknologi HOTUS Produsen Kacamata Hitam Nirkabel Bluetooth Profesional, mitra strategis terkenal ing donya kayata Intel ARM Microsoft TI dll.

Kirimake priksaan sampeyan